2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hâl önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve atmosfer koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere berk malzemelerden dokumalır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak dunda belde kayran illere özen vermekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilgili gestaltnın eminğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

önemli ögönen haiz bu konuda kapı arayan alıcılar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar davranışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride kuşatılmış kalabilir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçünlü kapılara göre elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir müstacel perese simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olur.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve Yangın Çıkış Kapısı bapnın içeriden dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolaylık tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page